Referenser

 

 

Löt Gårdsmejeri

Löt Gårdsmejeri producerar och säljer getostar från egen gård sedan 2006. Ägarna av mejeriet anlitade oss på Incore då de tyckte det var dags för en ny hemsida. När vi skapade hemsidan lade vi stort fokus på att få fram den genuina, lantliga och hantverksmässiga känslan. Samtliga foton är tagna av oss på Incore och vi har även redigerat texterna. Hemsidan är responsiv.

 

JustWood

JustWood startade upp sin web-butik under augusti 2014. Företaget säljer produkter av vackert och naturligt trä - inredningsdetaljer, accessoarer och köksartiklar. Ägaren till företaget startade upp sin butik i det webbaserade systemet Tictail och ville ha vår hjälp för att anpassa sidan utifrån företagets brand-identity. Vi hjälpte även till att göra hemsidan responsiv.

 

Jägarhjälpen

Jägarhjälpen är ett företag som säljer högkvalitativa jakttillbehör såsom rekyldämpare och kamerafästen. När företaget startades upp under våren 2014 så tog ägaren kontakt med oss för att få hjälp med att skapa sin hemsida. Hemsidans design är utformad av oss på Incore, vi har även tagit samtliga produktfoton och utfört initial textredigering. Jägarhjälpens logga är skapad av oss i samarbete med kunden. Hemsidan är responsiv.