Varför Incore?


Du har 5 sek. på dig!

Undersökningar visar att en besökare av en hemsida skaffar sig en uppfattning om innehållet på bara 5-10 sekunder. Om besökaren inte hittar det han/hon söker efter denna snabba ”scanning” så går den vidare till andra webbsidor.

För att få dina kunder att vilja stanna kvar och fortsätta läsa behöver din hemsida ha en design som inte bara fokuserar på färg, form och snygga bilder. Den behöver även vara användarvänlig. Det ska vara enkelt för dina kunder att hitta den text eller de länkar dom söker och det ska gå snabbt att få fram det väsentligaste i innehållet.


Hemsidan är ingen reklambroschyr

När man läser på nätet så gör man det inte på samma sätt som när man läser en bok, tidning eller reklambroschyr. Till exempel så läser man inte den ena raden efter den andra från vänster till höger. Ögat följer i stället en F-formad rörelse och läsaren ”skumläser” texten för att hitta det som intresserar honom eller henne.


Varför Incore?

När vi skapar en hemsida så lägger vi stort fokus på användbarhet. Vi utgår även från den forskning som finns inom området och skapar en layout som är anpassad för webben och portala enheter. Du får en responsiv, sökmotoroptimerad och lättnavigerad hemsida som snabbt fångar din kunds intresse och får denna att stanna kvar längre.

Vi kombinerar användbarheten med en design som anpassas efter din målgrupp och som skapar en tydlig identitet samt är representativ för ditt företag.


Första mötet & en kopp kaffe

När vi skapar en hemsida åt dig och ditt företag så utgår vi alltid från dina behov och önskemål. Vi vill därför gärna träffa dig personligen för att få veta mer om din affärsidé och målgrupp samt hemsidans syfte och innehåll. Hör gärna av dig så ses vi över en kopp kaffe och pratar mer om dina webb-behov!

 

 
PS Vi gör som sagt även annat än hemsidor, t.ex. databaser vilket vi gärna också pratar mer om!
 
De forskningsresultat och undersökningar som refereras till i texten ovan är framtagna av forskaren Jakob Nielsen (http://www.nngroup.com/), ledande expert på hur människor använder internet.